Posted by on Aug 5, 2012 in Blog, Featured Projects | 0 comments

“Mancave” for the Family

The Hodgman’s basement remodeling project easily has become their favorite place for family great time! With three active young boys, their Naperville family “MANCAVE” keeps score for all.

The center stairs of the basement created two main areas to utilize in their space planning. The larger area created the multipurpose room with a dry bar, small fireplace, TV area & game space. The smaller space is the true “MANCAVE” space for serious TV sports viewing. The floating vinyl wood  floor creates a seamless transition between the spaces and aids visually to enlarge the family “CAVE”.  The white wainscoting, warm color scheme with red accents and mix of textures is the perfect backdrop for any team! Score one for the “CAVE”!

For more views of the Family “CAVE”, visit our Facebook Page.

 

Family Cave

The family “CAVE” says it all!

Dry bar area in Hodgeman kitchen

This dry bar area is perfect for refreshments and family photos!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *